Nieuws

Player verliefd worden

februari 16, 2017

Ondanks het feit dat ik wist dat hij een player was en dat hij nooit verliefd raakte op vrouwen heb ik toch een poging gewaagd om het met hem te proberen. Ik wist al vanaf het begin toen hij met me is komen praten dat hij een player is. De manier hoe hij sprak en de manier hoe hij zich zelf kleedde. Hij is totaal verwant en verwend. Ik ben heel goed bevriend met zijn beste vriend. Hij heeft me alles verteld over hem en ik wilde het niet geloven dus probeerde ik het zelf met hem.  Ik vertelde mijn ouders over hem. En ik bracht hem om kennis met ze te maken. Mijn ouders keurde de relatie goed. Maar ze wisten natuurlijk niet dat hij een player is.

Zwanger van de player

Ik raakte met opzet zwanger. Ik wilde kijken wat deze player percies van me wilde. Ik belde hem om hem te zeggen dat ik in de verwachting was. Zijn eerste voorstelling was dat ik abortus moest plegen. Ik wilde dat helemaal niet. Omdat ik zoveel van kinderen houdt. Ik wilde ook zo graag mijn eigen kind. Hij heeft zoveel relaties en hij wilde niet dat de andere meisjes waarmee hij kletste moesten weten dat hij vader of verwekker is. Sommige mensen zullen zeggen dat ik het kind wilde houden om Mitchell aan mij te binden. Maar ik weet dat dat helemaal niet mijn bedoeling is. Zoveel mensen zeiden me dat ik een fout heb gemaakt, maar ik zag het niet als een fout omdat als je in een soort van relatie zit en je omgang met elkaar hebt kunnen zulke dingen zich voor doen. Vooral als je het onveilig doet. Ik vertelde mijn ouders over de zwangerschap en ze waren beide hartstikke blij omdat de laatste baby in de familie 15 jaar geleden geboren was en me zus zou nu uiteindlijk tante worden.

Hij zette mij aan een kant

Die jongen heeft het uitgemaakt omdat ik geen aburtus wil plegen. Hij wilde niks met mij te maken hebben. Ik vind zijn beslissing slecht omdat wij samen hebben genoten van de heerlijke potje sex en nu moet ik alleen vor de consequenties in staan. Ik heb zijn ouders niet verteld dat ik zwanger ben. Hij heeft me ook nooit gebracht om kennis te maken. In het begin had ik veel liefdesverdriet om deze player die niet verliefd raakt op vrouwen. Ik wilde samen met hem een gezin hebben en samen de toekomst met hem opbouwen. Ik heb mijn vader verteld dat Mitchell en ik niet meer met elkaar zijn om zijn gedrag en zijn uitspraken. Mijn ouders hebben een goed gesprek met mij gehad en hebben mij ook bemoedigd. Ze hebben de oudeers van Mitchell gecontact om ze het nieuws te vertellen. Zijn ouders waren boos op mij en zeiden dat hun zoon niks meer mert mij en de baby te maken wilde hebben. Zo laag waren zijn ouders. Ik dacht dat deze player verliefd op mij zou worden. Hij heeft juist het tegen deel bewezen. Zijn eigen kind wilt hij zelf niet zien. Dit vond ik zo erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *