Nieuws

Man begrijpt me niet

februari 16, 2017

Het is vreemd dat je aan het werk ben en je weet dat je iemand al thuis heb en toch een sexrelatie met een van je collega’s heb. En je komt thuis aan en doet zo lief tegenover je man. Je doet alsof er niks aan de hand is. Je man is wat kleiner geschapen, waardoor je tijdens de sex toch van hem baalt. Om dat hij je niet op de juiste hoogte kan zetten waar jij in feite wil zijn. Dit zijn allemaal reden genoeg om een buiten sex relatie op na te houden. Maar wat het zo erg maakt is dat je het met je eigen collega doet. En je collega is ook nog goed bevriend met je man. Chantal is 35 jaar oud en is getrouwd met Peter. Ondanks ze een relatie heeft met haar eigen man heeft ze een heftige seksrelatie met haar collega.

Op het werk zelf

Ze werkt al 5 jaar voor het bedrijf en Glenn de collega van Chantal is ongeveer 8 maanden voor dat zelfde bedrijf. Hij was in het begin niet zo leuk en aardig. Maar nu lijkt het alsof hij met de dag mooier wordt. Op het werk kleed Chantal haar altijd representatief en een tikje sexy zeg maar best wel aantrekkelijk.

In de lift op het werk

Glenn en chantal moesten samen met de lift. Op die dag had Chantal haar extra sexy gekleed. Je kon haar bh zien en haar haar had ze strak vast gemaakt in een paarden staart. Glenn keek haar zo onderzoekend aan alsof hij wilt zeggen dat hij zin in haar heeft. Chantal werd helemaal zwak van Glenn zijn look. Glenn ging achter haar staan. Ze voelde gewoon zijn adem in haar nek. Ze repte geen woord naar elkaar toe. En Chantal ging rustig naar haar bureau. Hij stapte plotseling binnen en wilde hij kennis met haar maken. Hij was dus de nieuwe collega. Na de kennis making zei hij aan Chantal om hem over 1 uur te ontmoeten beneden bij de koffie ruimte. Natuurlijk is Chntal geweest want ze wilde weten wat hij wilde. Ze had toevallig de sleutel van de kluis en precies daar hebben ze het gedaan. Het was niet bij de eerste keer gebleven. Haast elke dag hadden ze weer opieuw een sex afspraak of zelf een date. Ondanks Chantal al in een relatie zit. Ze houdt geen rekening met haar man. Haar man begrijpt haar niet. Ze deed ook nog vreemd thuis. Haast elke dag zei ze aan haar man dat ze naar de vergadering moet terwijl dat helemaal niet waar is. Ze ging Glenn gewoon ontmoeten en ze deden hun ding. Chantal weet niet eens als Glenn in de relatie zit. Of als hij ook kinderen heeft. Ze heeft niet echt een goed contact met hem. Ze heeft alleen een sex relatie met hem. Ze is niet geintereseerd en zijn leven en wat hij allemaal doet. Als vrouw moeten deze dingen je wel interreseren om een man te kunnen behouden. Elke dag zegt haar man der dat hij der helemaal niet begrijgt waarop zij steeds als antwoord geeft: jij wilt me niet begrijpen. Ik ben toch een simpele som.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *